U subotu 2. srpnja 2022. u našoj je župi bila velika svečanost.  Prije 50 godina, 2. srpnja 1972. u našoj je župi požeški biskup msgr. Antun Škvorčević slavio mladu misu. Nakon 50 godina u svojoj je rodnoj župi proslavio svoju zlatnu misu. U svečanom euharistijskom slavlju sudjelovali su đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić, pomoćni đakovačko-osječki biskup Ivan Ćurić, članovi Stolnog kaptola sv. Petra, biskupovi suradnici, arhiđakoni, dekani, svećenici iz naših susjednih župa i svećenici koji su zajedno s biskupom boravili u sjemeništu. Kako je u našoj župi prilikom dočeka biskupa bio običaj ukrasiti ulice kojima će on prolaziti, i ovaj su put župljani ukrasili svoje prozore peškirima i cvijećem, a ulicu granama drveća.
Na Trgu Matije Antuna Relkovića biskupa su dočekali brojni župljani u čije su ga ime  pozdravili načelnik Đuro Anđelković i vjeroučiteljica Ljerka Furić. Misno je slavlje započelo svečanom procesijom. Biskupa je na početku pozdravio prečasni Stipo Josipović koji je u vrijeme biskupove mlade mise bio davorački župnik. Nadbiskup Hranić je u propovijedi spomenuo sve dosadašnje službe biskupa Antuna i njegova brojna djela koja je učinio na čelu novoosnovane Požeške biskupije.
Na kraju misnoga slavlja biskupa je pozdravio i naš župnik Mario Cimbal istaknuvši da će ovaj dan biti zlatnim slovima upisan u spomenicu župe jer nikad prije u Davoru nisu bila tri biskupa u jednom danu. U ime župe predstavnici KUD-a poklonili su biskupu Antunu misnicu i albu. Veliki zbor predvodio je pjevanje na misi pjevajući Arnaldijevu misu, istu onu koja se pjevala i na mladoj misi.
Biskup Antun na kraju mise zahvalio je Bogu što je rastao u takvoj vjerničkoj zajednici kojoj je načelu bio velečasni Franjo Maček. Zahvalio je svim Davorcima jer su svih ovih godina bili uz njega svojim molitvama.