Dragi župljani i prijatelji,

s radošću vam predstavljamo nove redizajnirane web stranice Župe Davor.

Župa Davor može se pohvaliti statusom da je među prvim župama u Biskupiji prepoznala važnost on-line komuniciranja sa svojim vjernicima te pokrenula svoje Internetske stranice.

Ovim putem predstavljamo Vam redizajnirane stranice te ističemo sljedeće rubrike:

NOVOSTI – u kojoj ćemo vas redovito informirati o svim najvažnijim događanjima u župi.

NADOLAZEĆI DOGAĐAJI – podsjećat će vas na prva tri sljedeća događaja u Župi.

NEDJELJNA ČITANJA – redovito ćemo vam donositi misna čitanja kao dodatnu pripravu za sudjelovanje na nedjeljnim misnim slavljima.

RASPOREDI ČITAČA, MINISTRANATA, MISNIH NAKANA I OGLASI – predstavljaju “online oglasnu ploču” s rasporedima svih službi koje djeluju u Župi.

S pokretanjem ove stranice novost je rubrika “VIJESTI IZ BISKUPIJE” u kojoj ćemo vas redovito informirati o najvažnijim događanjima u Biskupiji.

Na Vaše traženje redovito ćemo ažurirati informacije o POSLJEDNJE KRŠTENIMA, PREMINULIMA I VJENČANIMA u Župi.

Na naslovnici web stranice svakoga tjedna dočekat će Vas nova Tjedna misao, a svakako navratite i na izbrnike pri vrhu stranice u kojima možete pronaći najvažnije informacije o Župi i njezinoj povjesti, cjelokupnom pastoralu koji djeluje na području Župe te najnovije vijesti iz života Crkve.

Vrijedan tim entuzijasta prenosit će vam najvažnije informacije o događanjima u župi kako bi sve lijepo što se događa trajno ostalo zabilježeno te kako bi tu ljepotu, barem virtualno, mogli vidjeti i mnogobrojni župljani koji su zbog različitih životnih okolnosti trenutno izvan Davora.

Ukoliko nam se želite pridružiti i imate ideje i konstruktivne prijedloge oko web stranice javite nam se na urednstvo@zupa-davor.hr .

Ukoliko je za odgovor na vaše pitanje nadležan župnik – možete mu se javiti na kontakt obrazac na dnu stranice ili pak na mail: zupnik@zupa-davor.hr

Osim na web stranicama – svakako se čitamo i na službenom Facebook profilu Župe Davor 🙂